Els Serveis Socials de l’Eliana celebra una jornada de portes obertes

L’acte ha servit per a donar a conéixer la nova imatge corporativa i la renovació dels espais

Els Serveis Socials d’Atenció Primària de l’Ajuntament de l’Eliana han celebrat una jornada de portes obertes que ha comptat amb la presència de l’alcalde Salva Torrent, de la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, la directora territorial d’Igualtat, Carmen Fenollosa, i la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria, Lola Celda.

A l’acte, amenitzat pel Cuarteto de Cuerda Valencia, han assistit també representants polítics, de les associacions locals, forces i cossos de seguretat, de l’àmbit judicial, persones usuàries de les residències i centre de dia de l’Eliana i treballadors de serveis socials de localitats veïnes, entre altres.

El matí ha servit també per a presentar la nova marca de l’àrea que s’ha implementat en la senyalística del centre, situat al carrer Félix Rodríguez de la Fuente, el qual també ha renovat els seus espais per a adaptar-lo a les noves necessitats de l’equip professional i de la ciutadania.

Una de les millores que incorpora la nova imatge és la vinculació d’un color determinat a cada servei prestat, per a identificar i facilitar el seu reconeixement. A més, el logotip transmet una imatge pròxima, representant la “S” de serveis socials com una abraçada que simbolitza la protecció cap a la ciutadania i unes mans que s’ocupen de la cura. Així mateix, el seu disseny acolorit tant del logotip com de la cartelleria connecta amb les idees de positivitat, diversitat i inclusió. Finalment, l’ús d’una tipografia clara i visible facilita la lectura a la gent més major.

A més, s’ha incorporat el llenguatge Braille en la retolació de cartelleria i en la senyalització per a fer el centre més accessible i inclusiu a persones invidents o amb problemes visuals.

Salva Torrent ha recordat que el Consistori destina «molts recursos i esforços de caràcter material, econòmic, i sobretot humans, per a treballar per les persones que presenten major vulnerabilitat però també per situacions de drets individuals com la tramitació de beques, ajudes de dependència o d’altres recursos».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà