L’orquestra Mònaco i les drags Xara i Cruella acomiadaran el 2022

Navidad Ribarroja

Riba-roja dona les campanades amb humor i música en directe

L’Ajuntament de Riba-roja acomiadarà el 2022 amb una gran celebració de Nit de cap d’any en la seua Plaça de l’Ajuntament. L’esdeveniment comptarà amb campanades en directe des de la seua plaça amb música a càrrec de l’Orquestra Mònaco, comèdia i sorpreses, a més d’un espai per als més joves, barra de begudes, raïm de les sort i *resopón. El xou presentat per les drags queen Cruela i *Xara acompanyaran el públic fins a les campanades amb humor, karaoke i regals.

El consistori té com a objectiu recuperar l’esperit de la festa i del bon humor amb una Nit de cap d’any en directe que no organitzaven des de la pandèmia de *covid. Nit de cap d’any no és l’única data que compta amb programació especial. Sota el lema ‘Modo Navidad ON’ , el municipi ha preparat una extensa programació nadalenca repleta d’activitats i esdeveniments perquè les famílies puguen gaudir de les dates més festives i emotives de l’any.

El Nadal es va inaugurar a Riba-roja el 2 de desembre amb l’encés de l’enllumenat nadalenc a càrrec de les Falleres Majors. Enguany, la plaça de l’Ajuntament compta amb un arbre de llums que romandrà encés durant les festes, canviant els seus colors al so de la música i el pesebre que es pot visitar sense horari establit.

Programació de Nadal

Demà s’inaugura un mercat nadalenc en la plaça de l’Ajuntament que estarà el 22 de desembre (de 17 a 21 hores), el 23 (d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores) i el 24 de desembre (d’11 a 14 hores).

Els més xicotets podran gaudir d’activitats infantils i un berenar amb xocolate i pa cremat. A les 18.30 hores tindrà lloc un recital nadalenc a càrrec del Moviment Poètic de Riba-roja de Túria i, a les 19 hores, s’entregaran els premis del concurs de pesebres, exteriors i aparadors.

El 23 de desembre hi ha programada una actuació solidària de la ‘Bandeta’ i les ‘Doloroses 2023’ en la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 12 hores; a la vesprada, els veïns podran gaudir de l’ambient nadalenc en la ‘Vespra de Nadal’, que oferirà activitats infantils juntament amb el mercat nadalenc i les actuacions de ‘El Carromato’ i el Cor del Conservatori de Riba-roja de Túria.

Última setmana de l’any

L’última setmana de l’any oferirà activitats culturals i esportives per als joves amb Ribajove, a més d’actuacions musicals i tallers. Tot això tindrà lloc en el pavelló i el col·legi Cervantes el dimarts 27 de desembre (de 17.30 a 20 hores), el 28 (d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores) i el 29 de desembre (d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores).

El 30 de desembre se celebrarà la tradicional Sant Silvestre Solidària en col·laboració amb Ribapeu en la plaça de l’Ajuntament a partir de les 19 hores.

Inici d’any màgic

L’any 2023 començarà amb l’arribada del patge real, que rebrà als més xicotets en la Plaza de la Torre de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19.30 hores.

El 3 de gener tindrà lloc una trobada esportiva solidària en el pavelló. Des de les 17.30 hores, ‘Esport Màgic’ oferirà activitats esportives, ambientació i coreografia, barra nadalenca, sortejos i regals.

La programació nadalenca tirarà el tancament amb l’arribada dels Reis Mags al Parc de la Pineda a les 17.30 hores. Des d’allí iniciaran la tradicional cavalcada pels principals carrers fins a la plaça de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà