Estos són els locals de Riba-roja on beure el millor ‘cremaet’

concurso cremaet

La segona edició del concurs ja té guanyadors

La segona edició del concurs ‘El Millor Cremaet del Túria’, organitzada per l’Ajuntament de Riba-roja ja té guanyadors.

El premi al ‘Millor Cremaet Tradicional’ l’ha aconseguit el Bar La Isla, i el ‘Millor Cremaet Innovador’ ha sigut per al Restaurant La Muralleta. Este segon guardó ha sigut la novetat d’esta segona edició, amb la qual s’ha buscat fomentar la creativitat gastronòmica.

La proba del concurs es va celebrar dilluns passat 23 d’octubre, on els bars i restaurants participants van preparar els seus cremaets a un comité d’experts en gastronomia, divulgadors dels costums valencians i representants del sector empresarial/comercial del municipi. El jurat va estar compost per Manel Gras Gomez “Manel Skysand”, Carles Galletero, Paco Santamaría, Jajajers i Paco Albert.

Després d’un intens matí de probes, hui l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, junt amb la regidora de Turisme i Patrimoni, Esther Gómez, han fet lliurament dels dos guardons als guanyadors.

Este esdeveniment tenia com a objectiu destacar i celebrar el Cremaet i
promoure l’ús de productes locals adquirits directament de productors i comerços locals, amb un enfocament especial en la taronja, un producte autòcton insuperable que realça el sabor del Cremaet.

“Esta segona edició continuem amb l’objectiu de posar en valor les tradicions gastronòmiques locals i situar a Riba-roja de Túria en el mapa culinari de la Comunitat Valenciana. Des d’ací agrair la participació i implicació dels nostres bars i restaurants i animar tant als nostres veïns i veïnes, com a visitants, a gaudir de la nostra gastronomia tradicional i de proximitat.”- destaca l’alcalde de Riba-roja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà