Riba-roja recull la certificació de la ‘Q de Qualitat’ en el Palau de Cibeles

L’alcalde va rebre la felicitació del ministre d’Indústria i Turisme

La Galeria de Cristall del Palau de Cibeles va acollir la Gala de la Nit Q, organitzada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola, coincidint amb Fitur, a la qual va assistir l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la regidor de Turisme, Esther Gómez i l’equip tècnic de la Tourist Info de Riba-roja.

Esta gala té com a objectiu reconéixer a les empreses, organitzacions turístiques i entitats públiques que aposten per la qualitat i sostenibilitat certificades. L’oficina de turisme de Riba-roja, compta amb el certificat Q de Qualitat Turística des de 2011, impulsat per l’ICTE. Este segell garantix als visitants la millor experiència turística possible, ja que complix amb els estàndards de qualitat més rigorosos quant a atenció al client, informació turística i promoció del destí.

Així, el Museu Visigot de Pla de Nadal, ha sigut un dels primers museus d’Espanya a obtindre la certificació de Qualitat per a Museus, impulsada també per l’organització espanyola.

En 2020 va ser la primera oficina de turisme d’Espanya a obtindre el segell SAFE TOURISM CERTIFIED. Este certificat es va centrar en la implantació de mesures preventives i de seguretat per a evitar el contagi del COVID-19.

Des de 2022, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Riba-roja participa en la comissió encarregada de revisar la normativa UNE-ISO per a Oficines de Turisme a petició de la Xina. Esta comissió està composta per tècnics d’oficines de turisme de tota Espanya, representants d’empreses turístiques, i és coordinada per l’ICTE i l’Associació Espanyola de Normalització.

L’alcalde Robert Raga va destacar després de la gala ‘el nostre compromís amb la qualitat turística és fonamental. Este distintiu és la mostra autèntica que estem fent bé les coses. Esta marca de reconegut prestigi avala el treball de qualitat i el compliment de requisits turístics que s’exigixen, i que s’estan desenvolupant des de l’àrea de Turisme, per a assegurar als visitants de Riba-roja una experiència turística única’.

Esta gala se celebra cada any en el marc de Fitur en la qual Riba-roja ha mostrat els seus productes turístics, especialment la gastronomia històrica; el Beso Visigodo, el Menú Visigot, el Concurs de ‘Cremaet’ o el Certamen d’Arròs de les Riberes del Túria, que se celebrarà el 4 de febrer en la Plaça de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà