Sant Antoni de Benaixeve millorarà l’accessibilitat en col·legi 8 d’Abril

colegio8deabril

S’incrementaran les places d’estacionament per a persones amb discapacitat al carrer Griva

El ple de Sant Antoni de Benaixeve ha aprovat per unanimitat impulsar millores per a l’accessibilitat en el col·legi públic 8 d’Abril amb l’objectiu de garantir la plena autonomia de les persones amb diversitat funcional.

La moció, presentada per Guanyem-SAB, ha comptat amb el vistiplau de l’equip de govern (PP i UCIN) i la resta de formacions polítiques amb representació (AISAB, Guanyem -SAB, Vox i el tercer regidor el PP).

La mateixa pretén millorar la mobilitat dels usuaris en el centre i frenar els embossos i els estacionaments indeguts que es produeixen en els seus voltants en les hores d’entrada i eixida de l’alumnat.

Entre les actuacions previstes en la moció està contemplat incrementar el nombre de places reservades a l’estacionament de persones amb discapacitat al carrer Griva, així com l’augment de la vigilància per a garantir el bon ús d’aquestes.

A aquesta actuació se suma la instal·lació de defenses per a protegir els passos de vianants confrontants al centre i l’adequació d’almenys un lavabo del gimnàs del col·legi 8 d’Abril.

Ell regidor de Seguretat , Pedro Pérez, va subratllar que “excepte emergències, la Policia Local ja regula tots els matins l’accés als centres escolars, situant-se en els punts estratègics i més conflictius”.

L’edil del PP ha anunciat que “s’instal·larà un pas de vianants intel·ligent en una de les interseccions més grans de la zona que il·luminarà l’encreuament amb l’objectiu de redoblar la seguretat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà