La Pujada al Garbí serà puntuable per a la Copa d’Espanya de Muntanya

subida al garbi 2021

La carrera se celebrarà el 16 i 17 de desembre a Serra

La 49 edició de la pujada al Garbí, prova d’automobilisme que se celebrarà el 16 i 17 de desembre a Serra, i serà l’última prova de la temporada de la Copa d’Espanya de Muntanya i última puntuable del Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana.

Hui s’ha fet públic el Reglament Particular de la prova, així com el recorregut de la mateixa i s’han obert les inscripcions per als participants.

La principal novetat és que la prova, davant la proximitat del 50 aniversari, serà de caràcter nacional perquè en el 2024 tingués la millor celebració possible.

A més de puntuable, i tancament de la temporada, de la Copa d’Espanya de Muntanya 2023, també serà l’última del Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa es decidiran els títols i categories de l’any.

El 16 desembre tindran lloc les verificacions prèvies dels participants i el Parc Tancat Exposició dels vehicles en la localitat de Serra.

El diumenge es disputarà la competició sobre un recorregut de 6,6 Km, que es realitzarà en tres mangues, que tindrà la seva sortida, a partir de les 9 del matí en el Km 28,700 de la carretera CV-310 en el municipi de Torres Torres i acabarà en el Km 1,700 de la Ctra. CV-3341, a Serra després de superar un desnivell de 432 metres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà