Serra participa a la Fira de les Comarques

El restaurant Casa Granero farà una demostració d’olla amb carabassa

Serra estarà present a la Fira de les Comarques que es celebra a la plaça de bous de València des de hui divendres fins al diumenge 2 d’abril. La mostra organitzada per la Diputació de València és un aparador de tota l’oferta turística dels pobles de la província de València.

“Treballem per dinamitzar turísticament el nostre municipi. Estar present a esta fira dona més visibilitat al nostre poble. Ens acostem al nostre públic potencial per convidar-los que ens visiten” manifesta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra. “En estos anys hem treballat en la recuperació del nostre patrimoni i en la creació de producte turístic” afegeix.

El personal de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Serra estarà informant a totes les persones que s’acosten fins a l’aparador dins la plaça de bous de les possibilitats que ofereix el municipi: tant en oci de natura, com patrimoni i gastronomia. La parada de Serra estarà amb la resta dels pobles de la comarca de Camp de Túria.

El restaurant Casa Granero estarà representant la gastronomia de Serra a la fira. Esta vesprada, a les 19:30 hores, a la zona del showcooking, dins de la plaça de bous, el cuiner Vicente Granero farà una demostració i degustació d’olla amb carabassa, plat típic de la població.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà