Serra impulsa un protocol municipal contra la violència de gènere

El projecte fomenta la col·laboració i participació ciutadana en la detecció de necessitats

L’Ajuntament de Serra impulsa el desenvolupament del seu Protocol Municipal Contra la Violència de Gènere. Este projecte fomenta la col·laboració i participació ciutadana en la detecció de necessitats d’esta matèria.

El document final garantirà una línia d’actuació uniforme, amb recursos i procediments organitzats per millorar i garantir la seguretat de totes les dones. Les actuacions van començar la setmana passada amb l’enquesta a peu de carrer, qüestionari que està també en línia i un vídeo, presentació de la iniciativa.

També es celebraran altres actuacions com reunions qualitatives amb agents municipals i una supervisió de la Comissió d’Igualtat local per constatar que el protocol reuneix tota la informació necessària. El projecte s’emmarca en la subvenció de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere.

En paraules de l’alcaldessa: “La lluita contra esta xacra social és prioritària per a nosaltres. Amb l’elaboració d’este protocol volem estar millor organitzats sobre com actuar, garantint millor la seguretat de totes les dones.” Totes les actuacions a peu de carrer es desenvoluparan tant al nucli urbà com a la urbanització Torre de Portaceli, procurant la participació dels dos nuclis de població.

La iniciativa ha començat este mes de novembre en què es commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. En esta línia, el consistori està programant diferents actuacions per donar visibilitat a esta lluita social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà