Les Falleres Majors de Bétera 2017 s’acomiaden

Acomiadament falleres Bétera

Julia Garrido i Lluna Alejo diuen adéu al seu càrrec i donen pas a Andrea Peinado i Luisa Motilla

 

El món faller de Bétera va viure el passat dissabte 14 d’octubre l’emotiu acte de l’acomiadament de les Falleres Majors 2017, Julia Garrido i Lluna Alejo. La Sala de Plens del Castell va ser el lloc triat per a l’acte. A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i també a les que seran les Falleres Majors 2018, Andrea Peinado i Luisa Montilla.

Una volta dins, amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera omplien la sala. El primer en parlar va ser el president de la Junta Local, José Maria Asensi, qui va realitzar un emotiu resum sobre l’any faller que han representat. Seguidament, es va projectar un documental amb testimonis de familiars i amics de les dos Falleres, que va fer-les esclatar en llàgrimes. La vesprada es va completar amb l’acte protocol·lari de la imposició dels corbatins a l’estendard.

Lluna i Julia també van voler dirigir-se al públic per a agrair a totes les persones que els han acompanyat durant tot l’any. L’alcaldessa, per la seua banda, va dedicar unes paraules a ambdós, destacant el vincle que havien creat i aconsellant-les que ho mantinguen tota la vida.

L’acte va finalitzar amb els himnes de Bétera i de la Comunitat Valenciana. Després, tots els assistents varen celebrar l’acomiadament amb un Sopar de Gala Faller al Saló Azhor de Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà