Vilamarxant inicia una campanya de control per a evitar els abocadors il·legals

vilamarxant abocadors il.legals

S’instal·laran càmares en diferents punts del terme per a continuar controlant i vigilant les accions il·legals

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de les regidories de Seguretat Ciutadana i Comunicació, ha iniciat una campanya de control per a evitar que es llance fem en zones que no estan habilitades per a tal efecte i evitar la proliferació d’abocadors il·legals en el terme municipal.

Així, la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu per a vigilar de manera exhaustiva les zones més problemàtiques del terme i sancionar a les persones que llancen tot allò que ja no necessiten en llocs prohibits.

Les diferents unitats del cos de seguretat, ja siga a través de la vigilància amb dron o de les unitats motoritzades, posaran el focus en les actuacions incíviques que provoquen acumulació de residus en zones protegides.

A més, s’instal·laran càmares en diferents punts del terme per a continuar controlant i vigilant les accions il·legals que algunes persones continuen realitzant malgrat la seua prohibició.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha recordat que és important l’esforç comú: “Totes les persones que formem Vilamarxant hem d’estar conscienciats i saber la importància de mantindre net el nostre entorn. No podem permetre que ningú llance residus en zones prohibides perquè això suposa un problema per al nostre poble”.

“La nostra Policia Local extremarà la vigilància per a evitar estos comportaments i evitar que sorgisquen abocadors incontrolats amb acumulació de residus”, ha afegit Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà