Comença el curs escolar a Vilamarxant amb seguretat a les aules davant la COVID-19

Vilamarxant

Les classes han tornat amb estrictes protocols de seguretat i higiene per a garantir la salut de tots i totes

Hui ha donat inici el curs acadèmic en els centres escolars de Vilamarxant després de les vacances estiuenques amb estrictes protocols de seguretat i higiene per a garantir la salut dels alumnes com del personal docent davant la pandèmia provocada per la COVID-19.

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, acompanyat per la regidora d’Educació, Elena Cortell, han visitat tots els centres escolars de la localitat del Camp de Túria per a comprovar la bona organització dels equips gestors dels col·legis, que han donat la benvinguda als alumnes en el començament del curs.

Els representants municipals han acudit al CEIP Horta Major, CEIP La Pea, l’Escoleta Municipal, Col·legi San Francisco i Santo Domingo i a IES Les Rodanes per a donar la benvinguda als estudiants que reprenen hui la seua formació en els centres de Vilamarxant.

Tant Jorge com Cortell han dialogat amb les direccions de cada col·legi per a conéixer de primera mà com s’ha desenvolupat l’inici de les classes i per a mostrar-los tot el suport de l’Ajuntament en este nou any acadèmic, que també està condicionat per la COVID-19.

“Estem molt orgullosos de tot el treball que s’ha realitzat en els centres de Vilamarxant per a iniciar un nou curs baix l’amenaça de la pandèmia. Els últims mesos ens han permés saber com enfocar esta circumstància i fer que els nostres alumnes puguen disfrutar amb seguretat d’este nou curs”, ha indicat Xavier Jorge.

Així mateix, Elena Cortell, regidora d’Educació, ha expressat la seua satisfacció “per l’estreta col·laboració entre l’administració municipal i els centres escolars per a aconseguir que enguany comence, malgrat les precaucions i protocols de seguretat, amb un somriure en la cara per part de tots”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà