Èxit de la segona edició de l’esdeveniment Emprenedores a Vilamarxant

Vilamarxant emprendedoras

Nou dones del municipi expliquen les seues experiències en el món laboral

L’esdeveniment Emprenedores, organitzat per l’Ajuntament de Vilamarxant a través de la regidoria de Promoció Econòmica, va resultar ahir un gran èxit amb la participació de nou dones de la localitat que van explicar al públic assistent les seues experiències en el món laboral i empresarial.

Esta cita, que compleix la seua segona edició, va servir per a conscienciar a la ciutadania de la localitat del Camp de Túria sobre la importància d’emprendre en el moment actual i fer un pas al capdavant per a aconseguir els seus somnis.

Des de diverses perspectives, les diferents ponents van explicar la seua experiència vital en les seues diferents àrees de negoci i van respondre a les diferents preguntes que es van formular a la Casa de la Cultura.

Ruth de los Reyes, Chari Romero, Emilia Faulí i Eva Ibáñez van intervindre en la primera taula de debat que va moderar Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica.

Després d’estes primeres intervencions, va arribar el torn de la segona taula en la qual van participar Cristina Navarro, María José Castillo, Eva Zamora i Cristina Mihaela Mateo amb la moderació d’Amparo García Faus.

La Corporació Municipal, amb l’alcalde Xavier Jorge al capdavant, van disfrutar d’esta jornada on es va posar l’accent en el desenvolupament local baix el prisma de les emprenedores per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, celebrat ahir.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va destacar el paper fonamental de les dones en la localitat: “Les dones sempre han sigut un pilar fonamental del nostre municipi i esta jornada anomenada “Emprenedores” posa de manifest la seua rellevància en el teixit econòmic local”.

“Grans professionals i emprenedores de diferents sectors ens han acompanyat en una jornada que ha servit per a conscienciar, reivindicar i animar a la ciutadania a prendre el camí professional que es desitja per a aconseguir els seus somnis”, va continuar el primer edil.

D’altra banda, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, va detallar el suport del Consistori a l’emprenedoria: “Des de l’àrea d’emprenedoria i, en concret des del CEI Túria, estem fent una important aposta per animar i formar a les persones emprenedores del municipi que desitgen marcar el seu propi camí d’èxit en la vida professional”.

“Continuarem esforçant-nos per a donar les eines que estiguen a la nostra mà a la ciutadania perquè puguen aconseguir els seus reptes professionals”, va afegir el regidor.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.