Alumnes de FP Dual de Gestió Forestal comencen a treballar en Vilamarxant

Durant el mes de duració de les seues pràctiques

Tres alumnes de Formació Professional Dual de Gestió Forestal i del Medi Natural s’han incorporat hui a l’equip de la regidoria de Medi Ambient i Agricultura de l’Ajuntament de Vilamarxant per a treballar en la conservació de l’entorn natural del municipi del Camp de Túria.

Durant el mes de duració de les seues pràctiques, José, Bernad i Álex aplicaran tots els seus coneixements adquirits durant el seu Cicle Formatiu per a salvaguardar l’entorn que envolta a Vilamarxant. Els tres alumnes s’allotjaran en l’Alberg de Les Rodanes durant estes pràctiques remunerades.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient i Agricultura, ha explicat que este és “un dels projectes més importants que estem desenvolupant, ja que treballem per a la conservació de l’entorn natural del nostre municipi”.

“Apostem per la dinamització econòmica basada en l’agricultura i l’aprofitament forestal, fomentem una educació de qualitat i oferim als estudiants una experiència única, tant en l’àmbit personal com en la part formativa”, ha postil·lat el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà