Vilamarxant treballa en el disseny del carril bici que l’unirà amb Riba-roja

carril bici

Transcorrerà en paral·lel a la CV-370

L’Ajuntament de Vilamarxant ja es troba treballant en el disseny del nou carril bici que unirà al municipi amb la localitat veïna de Riba-roja. Durant el present any s’han desenvolupat els informes i l’estudi de viabilitat i d’anàlisi de les opcions per a definir el projecte de construcció.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mantingut una reunió telemàtica amb el diputat provincial de Carreteres, Rafa García, per a avançar en el disseny d’esta nova via que servirà per a unir a les dos localitats del Camp de Túria a través d’un carril bici. L’aposta per la sostenibilitat i els mitjans de transport no contaminants fan que esta actuació siga prioritària, ja que servirà perquè els veïns i visitants puguen arribar de manera segura als dos pobles.

A l’espera de confeccionar el traçat definitiu, el carril bici transcorrerà en paral·lel a la CV-370 i farà que es desplace la carretera en alguns punts per a millorar-la de manera evident. Este carril bici, a més, arribarà al nucli urbà de Vilamarxant i connectarà el Parc Natural del Túria amb el Pont de Ferro, recentment rehabilitat, i les urbanitzacions del Mulló de Crusà i Mas del Moro.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha insistit en la importància d’este traçat ciclista: “Este projecte incentivarà una mobilitat sostenible i farà que la nostra localitat siga més sostenible i respectuosa amb el medi ambient per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà