Vicky Sanchis presenta la seua candidatura a l’alcaldia de Vilamarxant pel PSPV

Presentación candidatura Vicky Sanchis

La Casa de Cultura ha acollit el primer acte preelectoral dels socialistes

La Casa de Cultura de Vilamarxant ha acollit el primer acte preelectoral de l’agrupació local socialista. La nova candidata a l’alcaldia, Vicky Sanchis, va congregar a més d’un centenar de veïns que van omplir l’amfiteatre per a escoltar la que podria ser la primera alcaldessa de la història del municipi.

L’exregidora de Ciudadanos va estar acompanyada pel secretari general local i exalcade de Vilamarxant, Jesús Montesinos, el secretari general de la província i vicepreseidente de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, i la secretaria general de la comarca de Camp de Túria, Lola Celda.

Vicky Sanchis va agrair el suport i l’afecte rebut des que fa uns dies es va anunciar la seua candidatura per a les eleccions del 28 de maig, esperant “comptar amb totes les persones que volen un poble amable, que mira al futur amb il·lusió i que exigeix una gestió dels recursos de tots amb responsabilitat”.

En aqueix camí cap a l’alcaldia la candidata va anunciar que vol “escoltar a totes les associacions i a totes les persones que vulguen aportar les seues inquietuds i propostes a aquest projecte col·lectiu i històric per a Vilamarxant”.

Sanchis va posar en valor la seua experiència en gestió municipal, que serà reforçada amb “un treball en equip i amb tota les regidories coordinades en un projecte comú, i no com passa en l’actualitat on es treballa de manera desorganitzada i sense un criteri global, fent cada àrea el seu escàs treball amb personalismes i sense projecte ni visió de municipi”.

La candidata va apel·lar a una “clara necessitat de canvi, que porte a Vilamarxant un futur ple d’esperança per a les famílies del poble, perquè tenen la seguretat que hi haurà un equip de persones que pensen en l’educació dels seus fills, en l’assistència social, en l’atenció sanitària, en la cultura i les tradicions, en l’esport, en la gestió dels impostos, en les necessàries infraestructures, en definitiva un projecte que done il·lusió i confiança a la majoria de veïns i veïnes del poble després d’una legislatura que passarà a la història per l’egoisme d’uns pocs i per la preocupació per la foto en lloc de la gestió”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà