L’alcalde de Vilamarxant es reuneix amb la consellera de Medi Ambient

L’Ajuntament planteja obrir un accés a Consum des de la CV-50

L’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha mantingut una reunió amb la
consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, per a tractar qüestions que el consistori considera que han de ser abordades com més prompte millor a causa del seu impacte en la vida del veïnat de la localitat. A més de la consellera Pradas, van ser presents els directors generals de les àrees d’Urbanisme, Infraestructures i Medi natural: Miguel Ángel Ivorra, Mª José Martínez i Raúl Mèrida, respectivament.

Durant aquesta trobada, l’alcalde popular va poder posar sobre la taula qüestiones d’importància que afecten directament el benestar de les persones de Vilamarxant i al correcte desenvolupament del poble. Des del principi, tant per part de la consellera Salomé Pradas com del seu equip, la disposició a valorar i posar solució als diferents arguments exposats va ser total.

D’una banda, es va abordar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) i minimització, alguna cosa que, a causa de l’amplitud del terme municipal, té un impacte generalitzat en diferents àmbits de la gestió i l’ordenació del territori i que requereix una resposta coordinada entre les diferents administracions responsables.

D’altra banda, en la reunió es van poder tractar altres temes relatius al Parc Natural del Túria i al conjunt de projectes de caràcter mediambiental que des de la Conselleria de Medi Ambient i amb la col·laboració del consistori a càrrec d’Héctor Troyano, pretendre acostar més a la ciutadania a aquests espais naturals.

Des de l’Ajuntament de Vilamarxant es va aconseguir posar damunt de la taula una qüestió que ha sigut objecte de multitud de queixes i peticions per part del veïnat: la possibilitat d’obrir un accés al supermercat Consum, directament des de la CV-50 en la seua entrada al poble.

Actualment, aquest accés no està permés, la qual cosa obliga el trànsit a haver de seguir una ruta més llarga que, a més, implica entrar a l’interior del nucli urbà. Des de la Conselleria, de manera immediata, es va posar en coneixement del consistori que treballarien per a fer realitat aquest accés.

L’alcalde de Vilamarxant s’ha mostrat optimista després d’aquesta trobada i ha agraït a la consellera la seua determinació i voluntat per a posar solució a assumptes tan importants per a la localitat: “Urbanisme i medi ambient són dos dels principals eixos que vertebren el nostre poble i, com a tal, hem de treballar juntament amb totes les administracions competents per a continuar millorant Vilamarxant, i també la vida del veïnat”, va explicar Troyano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà