José Antonio Campos guanya el concurs de pintura ‘De Sol a Sol’ de Vilamarxant

concurso pintura Vilamarxant

La segona edició ha reunit 23 artistes

L’artista de Vilamarxant José Antonio Campos va ser el guanyador de la segona edició del concurs de pintura ‘De Sol a Sol’ amb 20,5 punts, seguit de l’alcoià David Escarbajal amb 17,5 punts en segona posició; Sergio Rocafort amb 16 punts en tercera; i Pascual Gimeno amb 15,5 punts, en quarta.

L’Ajuntament de Vilamarxant va celebrar ahir aquest segon certamen que ha reunit 23 participants procedents de tots els racons de la geografia nacional que van lluitar per fer-se amb els premis en metàl·lic.

Les obres van ser valorades pel jurat professional format per Francisca Lita, Vicente Biosca i el coordinador local Josep Vicent Barrachina.

La cita artística va servir per a reconéixer la gran labor de dos veïns més de Vilamarxant, Fran Arroyo i Patricia Llopis.

El regidor de Comunicació, Xavier Jorge, ha destacat el bon nivell dels artistes participants: “En esta segona edició, el nivell dels pintors no ha deixat indiferent a ningú. Ha sigut tot un honor comptar amb 23 artistes repartits per Vilamarxant il·lustrant la nostra gent, paisatges, localitzacions i edificis”.

“Durant tota la jornada vam disfrutar del treball en directe de tots ells on l’art va inundar els nostres carrers. Este tipus de concurs demostra el gran impacte artístic entre la comunitat de pintors. Aprofite per a convidar a la població i als visitants d’altres localitats a participar en la pròxima edició”, ha finalitzat el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà