El Voluntariat Ambiental farà una jornada d’identificaciód’espècies en la Manguilla

La regidoria de Medi Ambient de la Pobla de Vallbona ha organitzat l’activitat oberta a tots els veïns este dissabte a les nou i mitja del matí

La regidoria de Medi Ambient de la Pobla de Vallbona juntament amb el grup de Voluntariat Ambiental han organitzat una jornada lúdica per a este dissabte. L’objectiu és donar a conéixer les diferents varietats de flora i fauna del paratge natural municipal de la Manguilla en una jornada oberta a tots.

Es distribuiran dos grups i mitjançant l’ús de fitxes buscaran els exemplars d’arbres, flors o matolls de la zona així com les aus, insectes o invertebrats que es poden trobar a la Manguilla. Després, es canviarà de grup per tal que tots puguen identificar plantes i animals i es posarà en comú tot el que s’ha trobat.

Els organitzadors recomanen l’ús de roba còmoda, esmorzar i beguda per a dur a terme amb comoditat esta activitat pensada per a gent de totes les edats, grups o famílies.

L’activitat començarà a partir de les nou i mitja del matí i tots aquells que vulguen participar només han d’acudir fins a la Manguilla.

Per al regidor de Medi Ambient, Javier Descalzo, “este tipus d’activitats són molt positives i volem fomentar-les en el municipi. La Manguilla està a penes a set kilòmetres del nucli urbà i permet gaudir d’un temps d’esplai en la Natura molt interessant. L’objectiu és conéixer els nostres paratges naturals i gaudir del que tenim més a prop”.

El paratge, de vora 11 hectàrees de superfície, limita amb els termes de Bétera i Serra. Es tracta d’un reducte boscós únic en el terme municipal de la Pobla de Vallbona. Un espai amb gran potencial per a activitats d’esplai i pel seu valor d’alta riquesa natural per als veïns del municipi i per als visitants de la zona.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en