Bétera celebra la primera jornada del projecte europeu Oportunitats-UE

op betera

Cinquanta joves participen en aquest projecte 

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa a la Casa de la Cultura la primera de les quatre jornades del projecte europeu Oportunitats-UE que acostaran la formació i l’ocupació amb la intenció d’orientar als joves d’entre 14 i 25 anys en el seu futur i encaminar la seua trajectòria laboral.

La jornada va començar amb la rebuda de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora de Joventut, María Segura, les quals van coincidir en “la importància d’aquesta mena de programes que doten als nostres joves d’una visió més àmplia i global del món laboral vist des de moltes perspectives, la qual cosa els permet enriquir-se i tindre noves expectatives de futur”.

Ambdues van compartir escenari amb Juan Viesca, director de Fons Europeus, que va remarcar “les possibilitats laborals a Europa” i va animar als allí presents “a conéixer de primera mà les oportunitats que des de Brussel·les s’ofereixen per a la joventut”.

La primera ponència de la vesprada va ser a càrrec del psicòleg, David de Cubas, qui va animar als assistents a emprendre amb una ponència titulada “Els teus poders per a emprendre” amb la que va revelar les qualitats del bon emprenedor.

A continuació es va pujar a l’escenari l’empresari local, Ramón Morla, de More Holstein, qui va descobrir a tots els joves la seua experiència més pròxima de com una experiència transnacional li va fer canviar la seua idea de negoci i va convidar als participants a viatjar per a enriquir-se.

José Martínez, de DI Factory Automation Siemens B.D Siemens Llevant, va posar de manifest les grans necessitats de capital humà així com la digitalització i la innovació que tenen les grans indústries com Siemens.

Pròximes jornades

El projecte europeu Oportunitats UE continuarà a Bétera amb dues jornades més. Una que tindrà lloc el pròxim 24 de març i que baix el títol “Casos d’Èxit i Experiències Personals” donarà a conèixer en primera persona les experiències viscudes i reeixides d’empresaris i joves emprenedors. I una altra anomenada “Compartint experiències” que se celebrarà el 15 de setembre i on els participants tindran l’oportunitat de compartir les seues experiències i conclusions d’aquest projecte.

Els joves participants tindran la possibilitat d’assistir a un viatge a Brussel·les i que a més d’aprendre sobre les oportunitats que s’ofereixen des d’Europa els permetrà conéixer les Institucions Europees.

El projecte cofinançat per la Unió Europea que s’emmarca dins del programa Erasmus + i que promou, impulsa i facilita la participació dels joves així com la possibilitat d’enriquir-se en el món laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà