Veïns de Benaguasil entreguen 600 quilos d’aliments per a Turquia

A través d’una iniciativa de Millorem Benaguasil

Benaguasil ha recollit prop de 600 quilos d’aliments no peribles amb destinació a Turquia i Síria després del terratrémol del passat 6 de febrer.

Els veïns de Benaguasil han acudit a la crida del partit local Millorem Benaguasil per a realitzar una col·lecta de roba, mantes, menjar i medicaments que pretenen enviar a les zones més afectades pel desastre.

Aquesta iniciativa ha aconseguit recol·lectar a més quasi tona i mitja de roba i mantes, 10 caixes de medicaments i 20 caixes de productes d’higiene íntima per a les persones afectades.

La intenció de la formació és fer arribar tota l’ajuda amb Creu Roja a Turquia, però també tenen interés en què part de l’ajuda arribe a Síria, per la qual cosa fa una crida a qualsevol organització d’ajuda humanitària disposada a col·laborar.

El portaveu de MB ha destacat que “sabia que la solidaritat sempre és característica dels meus veïns, sabia que no ens deixarien de costat ni ens fallarien, i ha sigut tot un èxit, moltíssimes gràcies a tots inclosos comerços i empreses locals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà