Carlos Rodado torna al PSPV com a candidat a l’alcaldia de Loriguilla

alcalde Loriguilla

L’exregidor Manuel Cervera no repetirà en les llistes

El PSPV ha readmés a Carlos Rodado que torna al partit com a cap de cartell dels socialistes de Loriguilla per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Unes llistes en les quals no estarà l’exalcalde i anterior candidat a l’alcaldia, Manuel Cervera.

Tots dos han sigut admesos en el partit després que abandonaren la disciplina del PSPV per a presentar la moció de censura al costat dels exregidors populars per a arrabassar l’alcaldia a Sergio Alfaro, en aqueix moment en Ciutadans i ara nou candidat del PP a l’alcaldia de Loriguilla.

Rodat es va convertir llavors en alcalde durant sis mesos abans de cedir l’alcaldia a l’expopular Montse Cervera, ara candidata de la nova formació local UCIN, tal com van pactar els cinc regidors no adscrits.

L’actual regidor no adscrito ha sigut triat per l’agrupació local del PSPV com a candidat a l’alcaldia i ha obtingut el vistiplau de la direcció del partit, de manera que optarà el pròxim 28 de maig per primera vegada a l’alcaldia com a cap de cartell, a pesar que ja ha passat per l’alcaldia aquesta legislatura sense haver sigut candidat -el candidat socialista en 2019 va ser Manuel Cervera-.

En les pròximes setmanes, Rodat presentarà la llista amb la qual el PSPV concorrerà a les eleccions municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà