Guanyem SAB presenta una llista renovada per a les eleccions del 28M

guanyem

Pau Andrés encapçala la candidatura

La coalició electoral Guanyem SAB, conformada per Compromís, Plataforma i Podemos, ha presentat al seu local a Sant Antoni de Benaixeve la llista amb la qual concorrerà en les pròximes eleccions municipals del 28M.

Al costat de l’alcaldable Pau Andrés, es va presentar la candidatura: Amparo Ferrer, Enric Juan, Braulio Aguilar, Cristina Moreno, Trini Pérez i Ramón Orozco, anterior cap de llista de la coalició.

La formació progressista presenta un perfil més jove, amb una forta vinculació a l’entramat associatiu del poble, tant en l’àmbit de la cultura, les festes i el sector educatiu, així com també una variada representació de Sant Antoni de Benaixeve.

En les seues intervencions, els candidats van posar l’accent en els eixos clau del seu programa de govern, com el foment del comerç de proximitat, una major i millor vinculació amb les associacions locals, un renovat impuls al medi natural del poble, la priorització de la sostenibilitat en les accions de govern donant un vertader impuls a les energies renovables, així com l’enfortiment dels serveis socials i de seguretat, entre altres tantes iniciatives que es proposen desenvolupar quan arriben al govern local.

Pau Andrés va instar la ciutadania a acompanyar la proposta de Guanyem SAB, davant un equip de govern de AISAB, “indolent, opac i que desoeix les necessitats dels veïns de Sant Antoni de Benaixeve”.

Fent justament esment al fet que “va arribar el moment que el poble tinga per fi un alcalde que faça del bon govern i la transparència el seu pilar d’acció”, el candidat de la coalició progressista va recordar que “és hora que les esperances i les il·lusions per un poble millor es tornen realitat a partir del 29 de maig. Guanyem es posiciona com l’única opció de canvi, davant la qual es pronostica com el més que possible pacte entre l’actual partit de l’alcalde i els seus socis de la dreta”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà