Tot a punt ja per a la Cavalcada de Reis de Vilamarxant

Cavalcada-reis-Vilamarxant

Els Reis Mags arribaran a Vilamarxant este divendre a partir de les 18 h. Els xiquets i xiquetes del municipi podran vore a Ses Majestats en una cavalcada plena de tradició i innovació, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions.

La comitiva reial arribarà pel pont de la carretera de Riba-roja de Túria a les 18.00h. Després, recorrerà els carrers Sant Jaume, Sant Blai, Sant Miquel, Villarroya i tornarà per Sant Jaume. La recepció de Ses Majestats serà a l’Ajuntament, a l’edifici de l’Avinguda 2 de Maig, on els xiquets i xiquetes rebran moltes sorpreses, a més de poder saludar a Melcior, Gaspar i Baltsar. L’acte comptarà, com és tradicional, amb l’actuació del Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, i també hi haurà altres animacions, activitats i espectacles.

La regidora de Festes i Tradicions de a localitat, Mª Victoria Sanchis, ha animat “a tot el poble” a acudir a rebre als Reis Mags. “Hem preparat la cavalcada d’enguany amb molta il·lusió, la mateixa amb la qual volem que els xiquets i xiquetes de Vilamarxant esperen als Reis. Però convidem a gent de totes les edats a gaudir d’una vesprada en la qual tots recuperem l’esperit i la il·lusió dels més menuts”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà