Tallers de música i sarau per a este dissabte en Vilamarxant

Cartell-Sarau-vilamarxant

Les II Jornades de música tradicional de Vilamarxant continuen dissabte que ve, dia 16 de juny, amb una completa programació d’activitats. De matí, tindran lloc els tallers de música tradicional, amb quatre sessions en les quals es podrà aprofundir en el domini d’instruments com la guitarra, el tabal o la dolçaina. A més, enguany com a novetat s’ha organitzat un taller sobre el ball de gegants i cabuts, on es podran a aprendre les danses interpretades per estes figures del folklore valencià el passat dissabte, en la Festa de la dolçaina.

La recepció de les persones participants serà a les 9.30 h al Centre de Formació (carrer València, 37). Des d’allí, les i els assistents es desplaçaran a les instal·lacions on es desenvoluparan els tallers, de 10 a 14 h:

Els tallers tenen un preu de 15 euros que caldrà abonar el mateix dia (inclou esmorzar). Recordeu que cal inscriure’s al correu electrònic: ac9octubre@gmail.com o a través del següent enllaç: https://bit.ly/2xCigcL.

Després de l’aprenentatge, arribarà la part més festiva de la jornada. A les 20 h, es podrà gaudir del concert “Per valencianes”, a la Casa de la Cultura. El “cantaor” i referent del cant d’estil Josep Aparicio, Apa, acompanyat per Eduard Navarro i Robert Cases faran un repàs a la música tradicional valenciana seguint la línia dels grans referents d’esta modalitat.

A les 21.30 h, hi haurà un sopar popular a la plaça de la Constitució. Cal inscriure’s al correu electrònic: ac9octubre@gmail.com o a través del següent enllaç:  https://bit.ly/2Jey1b6 (indiqueu l’assumpte “sopar sarau”, nom, cognoms, correu i nombre d’assistents). El preu és de 5 euros, inclou beguda, picadeta i dolços.

La nit conclourà amb les actuacions i sarau de la Rondalla de Manises i de la Rondalla del Grup de Danses de Vilamarxant, a les 23 h i també a la plaça de la Constitució.

Estes jornades estan organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant, el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, la Colla A Contratemps i l’Associació Cultural 9 d’Octubre, amb la col·laboració de la Junta Local contra el Càncer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà