‘La música i l’arquitectura’ obri el cicle de conferències ‘Una il·lusió col·lectiva. El projecte de Joaquín Rieta’

El projecte ‘Una il·lusió col·lectiva. El projecte de Joaquín Rieta’ obri el cicle de conferències, que versarà sobre diferents aspectes de la música i les seues relacions amb altres disciplines com l’arquitectura, el cinema, la història o l’art.

La primera de les cites tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de novembre a les 12 hores a la Sala Malato amb ‘La música i l’arquitectura’ a càrrec de José Luis Baró, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

Totes les conferències estaran acompanyades per música, amb l’actuació de grups de cambra amb presència majoritària de músics del Clarín. En esta primera ocasió, es podrà gaudir del concert del grup Idus Duo, format per Rocío Cintero Ramírez (violoncel) i Pau Gil Cortés (piano).

La resta de sessions del cicle de conferències seran ‘La música i altres arts’ amb Enrique Hernandis de la Berklee College of Music de València i l’actuació musical de Vicente Ortiz, el dissabte 16 de novembre; ‘La música i la innovació’ i el grup de jazz ‘Dani Rodilla Trio’, el dissabte 30 de novembre; ‘La música i l’ensenyança musical” i l’actuació del grup de Metalls de la Banda Primitiva, el dissabte 14 de desembre; i ‘La música i el bicentenari de la Banda Primitiva’ amb l’actuació del grup Vent a cinc, el diumenge 29 de desembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà