IV concurs de guions de comèdia La Traca de l’Eliana

El concurs de guions per a llargmetratges de comèdia La Traca-EDAV Vila de l’Eliana ha obert la convocatòria per a participar en la seua quarta edició. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament, juntament amb l’associació de guionistes EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià), col·labora en l’organització d’aquest certamen d’àmbit nacional amb l’objectiu de propiciar la producció d’un gènere, la comèdia, en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició.

El termini d’admissió d’obres estarà obert fins al 17 d’abril. El sobre amb el guió i la plica haurà de remetre’s per correu certificat o entregar-se en la seu d’EDAV. Podran presentar-se tots els autors majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents a Espanya. Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i escrits per a llargmetratges de ficció de comèdia.

La gala de reconeixement als finalistes serà el 12 de juny a l’Eliana on es farà lliurament del premi dotat amb 2.000 euros. El guanyador així com els dos guions finalistes del concurs gaudiran de sis mesos de subscripció gratuïta en el mercat online de la plataforma Filmarket Hub.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771