Els tallers de Salamandra de l’Eliana obrin la matrícula

Horario de los talleres formativos asociación salamandra l'Eliana

L’Associació Salamandra organitzarà de nou, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. L’oferta per al curs 2020/2021 inclourà des d‘idiomes, arts plàstiques i creatives, formació en noves tecnologies, música, humanitats o d’expressió corporal.

La matrícula per a aquest curs estarà oberta fins a l’1 d’octubre, en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

Els interessats podran realitzar la inscripció en francés, alemany i anglés el dimarts, el dimecres en els tallers de dibuix i pintura, ceràmica, història de l’art, història del cinema, escriptura creativa i guitarra. I per a finalitzar, el dijous es realitzarà la matrícula en  informàtica i noves tecnologies, edició d’imatge i vídeo, ioga, tai chi, pilates, tècniques de relaxació i estiraments, fusió ballet, ballet per a adults, balls de saló, en línia, reeducació corporal, cubba i biodanza.

El programa formatiu s’impartirà del 5 d’octubre al 25 de juny complint tots els protocols de seguretat enfront del Covid-19 marcats per la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament de l’Eliana. L’horari d’atenció durant el curs serà els dimarts de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores. El telèfon d’atenció és 634 301 589.

Horario de los talleres formativos asociación salamandra l'Eliana
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà