5 Segles de Música a l’Eliana del 30 d’octubre al 26 de juny

El festival Cinc Segles de Música a l’Eliana inaugura la seua setzena edició el divendres 30 d’octubre a l’Auditori amb la representació de ‘Madama Butterfly’ . La Camerata Lírica d’Espanya, al costat de l’Orquestra Filharmònica de La Manxa, s’encarregaran d’executar aquesta primera funció d’òpera a l’Eliana.

El director artístic del festival, Vicente Roncero, ha donat a conéixer la programació que s’estendrà fins al 26 de juny i que inclourà un total de huit cites, totes elles a l’Auditori excepte el concert de clausura que tindrà lloc a la Torre del Virrei.

El 28 de novembre serà el segon concert, de títol “Sublime”, amb un instrument com a protagonista, el clavecín Roïal, i l’intèrpret Pablo Gómez Ábalos amb un repertori de Carl Philipp Emanuel Bach, Chsritian Podbielski i Ludwig Van Beethoven.

cartel eliana

El 30 de gener el públic podrà gaudir amb una selecció de peces de diversos compositors, titulada ‘Spanish Travelling Virtuosi’ interpretada per La Guirlande.

El 27 de febrer serà el torn d’un quartet de corda, Ensemble Scherzo de València, que interpretarà a tBeethoven, Stravinski i Borodin.

Al març, el dia 27, les dones tornen a adquirir el protagonisme amb el quartet femení Piacere dei Traversi i un repertori escrit o relatiu a dones. 

El 24 d’abril, un trio de trompeta, trombó i piano faran un repertori de música contemporània titulat ‘Sinèrgies’, per a donar pas el 29 de maig a Harmonie Ensemble amb la Segona Simfonia de Brahms.

El concert de clausura serà el 26 de juny a la Torre del Virrei amb el quintet Spanish Brass amb Carles Dénia i un repertori que inclou peces de Serrat, Raimon o La Gossa Sorda.

Tots els concerts són de pagament, havent-se d’adquirir les entrades en la web municipal www.elientrada.es i els aforaments seran reduïts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà