‘Los hijos’: Susi Sánchez, Joaquín Climent i Elena Irureta, a l’auditori de l’Eliana

cartel Los Hijos

El teatre torna al principal escenari de l’Eliana, dins de la campanya Anem al Teatre, després de la representació de “l’Electe” del passat 17 d’octubre. En aquest cas l’obra és ‘Los hijos‘, en castellà i escrita per Lucy Kirkwood, posada en escena per la companyia Producciones Teatrales Contemporáneas sota la direcció de David Serrano.

El repartiment compta amb els actors Susi Sánchez, Joaquín Climent i Elena Irureta, aquesta última substituint a Adriana Ozores a la qual es va anunciar inicialment.

‘Los hijos‘ té lloc en un futur pròxim, i tracta sobre les conseqüències d’una catàstrofe en una central nuclear, aprofundint en la responsabilitat que tenim cap a les generacions futures.

És una obra de teatre que ens interpel·la sobre el futur que arriba des d’un passat que s’acaba. Des del passat de la relació afectiva de tres amics que van treballar junts tota la seua carrera i sobre el futur dels milions de persones anònimes d’una generació que s’obri pas. I entre el passat d’uns i el futur dels altres, el present del planeta com a vincle entre tots ells.

Les entrades per a la funció, que serà al Auditori Municipal dissabte 7 de noviembre a les 19.30 hores, ja estan a la venda en www.elientrada.es, amb el preu de 15 euros la general i 12 la reduïda.

Per als qui tinguen dificultat per a poder accedir a les localitats per aquesta via, la Regidoria posa a la disposició de la ciutadania el Servei d’Orientació i Informació Cultural, on presencialment els dimarts i dijous de 10 a 14 hores en el Centre Sociocultural podran rebre assistència per a aquesta fi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà