Anem al Teatre torna a l’Auditori de l’Eliana amb ‘L’Electe’

Després de set mesos d’aturada deguda a la pandèmia de Covid

La campanya Anem al Teatre a l’Eliana arrancava el 5 de març a l’Auditori amb l’espectacle de dansa “Mulïer”, inclòs en la programació del Dia de la Dona 2020. Dies abans, la Regidoria de Cultura presentava la programació per a tot l’any amb 12 representacions que incloïen teatre, dansa, òpera i musical. Era la proposta escènica per a un any en què la irrupció de la pandèmia de Covid va tirar per terra totes les previsions. Al llarg d’aquests set mesos s’han suspés sengles espectacles a causa de la situació epidemiològica.

Amb l’arribada la “nova normalitat”, Anem al Teatre torna a oferir la seua programació a un públic aficionat a les arts escèniques que estava desitjós de poder assistir als espectacles, i ho fa el dissabte 17 d’octubre amb la comèdia “L’Electe”, de Ramón Madaula en versió de Juli Disla, interpretada per Josep Manel Casany i Alfred Picó, baix la direcció de Carles Sanjaime.

anem al teatre

L’obra conta la història del president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els vertaders motius  que l’han espentat a arribar fins ací. Es tracta d’una comèdia amb moments divertits, però que també convida a la reflexió.

Les entrades per a aquesta funció ja estaran a la venda de manera anticipada en la web municipal www.elientrada.es a partir d’aquest divendres, al preu de 7 euros la general i 5 euros la reduïda. Pràcticament la totalitat de les localitats es vendran a través d’aquesta via, excepte el preceptiu 5% de l’aforament reservat a la taquilla, un aforament reduït considerablement a quasi la meitat de l’habitual per a complir amb la normativa relativa a les mesures preventives de possibles contagis.

Per a aquelles persones que tinguen dificultats a l’hora de traure les seues entrades per internet, la regidoria ha posat en marxa el servei d’Orientació i Informació Cultural en les dependències del Centre Sociocultural amb horari de 10 a 14 hores els dimarts i dijous per a assistir en el procés de compra.

La programació de Anem al Teatre continuarà fins a cap d’any, si les circumstàncies ho permeten, amb l’òpera ‘Madama Butterfly’ el 30 d’octubre, funció que inaugurarà la XVI edició del festival Cinc Segles de Música, l’obra ‘Los hijos’ el 7 de novembre i el musical ‘Mulán’ el 26 de desembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà