Ana Belén actuarà en el Teatre Principal amb “Eva contra Eva”

Ana Belén

L’espectacle “Eva contra Eva”, protagonitzat per Ana Belén, amb direcció de Silvia Munt i adaptació i dramatúrgia de Pau Miró, arriba al Teatre Principal de València el proper 11 de febrer, i hi romandrà fins el dia 14.

“Eva contra Eva” és una obra inspirada en el clàssic cinematogràfic ‘Tot sobre Eva’ o “Eva al desnudo”, tal com es va conéixer a Espanya la pel·lícula de Joseph L. Mankiewicz. Dues actrius de dues generacions diferents han d’interpretar el mateix personatge. En aquesta coincidència, xoquen dues maneres d’entendre la vida i la professió.

L’actriu més jove lluita per la possibilitat de donar-se a conéixer. L’actriu major s’esforça per a no permetre que el pas del temps la faça desaparéixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, sinó que tenen mirades complementàries i poden aprendre l’una de l’altra sense necessitat de destruir-se. Se n’adonaran o acabaran devorant-se?

Els cinc personatges de la funció (el director, el crític, la representant i les dues actrius) fan servir el teatre per a parlar de la vida, i la vida per a parlar del teatre. S’entreguen a aquesta professió amb tanta intensitat i devoció que sovint perden la capacitat de riure’s de si mateixos. I és en l’excessiva transcendència que atorguen a les seues vulnerabilitats on trobem la comèdia.

Acompanyen Ana Belén en l’escenari Mel Salvatierra, Javier Albalá, Manuel Morón i Ana Goya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà