Banner papereria Ruiz

Riba-roja convoca els premis EcoRiba 2021

cartel ribarroja

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria convoca una nova edició dels Premis EcoRiba 2021, amb la finalitat de conscienciar en aspectes mediambientals a través del sector educatiu, empresarial, urbà, social i de comunicació. Per a premiar a cadascun d’aquests sectors, els guardons EcoRiba es divideixen en un total de 5 categories que s’han nomenat com EcoRiba Circular, EcoRiba Educatiu, EcoRiba Paisatge, EcoRiba Honorífic i EcoRiba Difusió.

Els participants podran presentar els seus projectes a través del Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Riba-roja o a través de la seu electrònica.

El termini de presentació de candidatures serà des de l’1 de juliol fins al 31 de juliol de 2021.

Mitjançant els premis EcoRiba, Riba-roja premia iniciatives mediambientals de diversos sectors. Des de l’àmbit empresarial es convoca la categoria relacionada amb l’economia circular. Quant a la categoria educativa, es premiarà a programes escolars o treballs que hagen contribuït a augmentar la conscienciació sobre el medi ambient i la regeneració del paisatge. Des del punt de vista urbà, es premiaran projectes de desenvolupament en aquest àmbit dins del municipi que posen en valor el paisatge. En la categoria social, es posaran en valor propostes amb una clara vocació social i defensa o protecció del medi ambient i el de comunicació. I finalment l’edició d’aquests premis també compta amb el reconeixement de projectes en matèria de difusió mediambiental.

A l’hora de valorar els treballs presentats, el jurat tindrà en compte la innovació, l’originalitat i l’impacte que puguen tindre en la nostra societat i la cura del medi ambient. Els premis per als guanyadors en cada categoria seran de 1.500 euros, a més els finalistes en EcoRiba Educatiu també seran recompensats amb 500 euros. Els guardons seran entregats en la Gala de Premis prevista per al mes d’octubre de 2021.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.