L’Ajuntament de Bétera premia a 14 estudiants pel seu rendiment acadèmic

Reben una targeta per a accedir a les instal·lacions municipals durant un any

L’Ajuntament de Bétera ha organitzat un acte institucional per a felicitar 14 estudiants de Primària i Secundària dels centres públics, concertats i privats del municipi que han sigut distingits per la Conselleria d’Educació amb els premis extraordinaris obtinguts pel seu alt rendiment acadèmic durant el curs 2022-2023.

L’alcaldessa Elia Verdevío i el regidor d’Educació, Manuel Chover, han fet lliurament d’un diploma que acredita aquests reconeixements. Un acte al qual han acudit tant els directius dels centres educatius com amics i familiars dels premiats, que també han rebut per part del Consistori una targeta per a accedir de manera gratuïta a totes les instal·lacions esportives municipals durant un any.

Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic en Educació Primària han sigut per als alumnes del centre escolar CEIP Camp de Túria: María Esteve, Héctor Cabezuelo i Jimena Ibáñez. Del centre CEIP Lloma del Mas: Aitana Sabater, Natalia Ramón i Andrea García . Del complex educatiu Mas Camarena: Inés Castelblanque, Sandra Moltó i Jimena Contel. I del centre La nostra Senyora del Carmen: Ignacio Quintero .

Mentre que els alumnes de Secundària que han rebut aquest reconeixement han sigut: Aitana Merino i Paula Miret de La nostra Senyora del Carmen. I de l’IES Els Alfàbegues: Jorge Bailach i Lucía García.

Durant l’acte de reconeixement Elia Verdevío ha posat en valor que “aquest grup de joves es caracteritza no sols pel seu extraordinari rendiment acadèmic i talent que posseeixen, sinó també pels valors que ens han demostrat al llarg del camí”.

L’alcaldessa ha recordat que “el vertader èxit va més enllà de les qualificacions. La perseverança, el compromís, la dedicació, l’esforç, i el treball en equip són només alguns dels valors que ens inspiren i ens enorgulleix”.

El regidor d’Educació ha felicitat tant els estudiants com a les seues famílies i a l’equip docent, “ens sentim orgullosos del vostre treball, donar-vos les gràcies per això, demanar-vos que continueu en eixe nivell, que l’any pròxim tornem a veure’ns, així que felicitats a tots vosaltres, als vostres professors, sens dubte, pilars fonamentals per a obtindre eixos resultats i naturalment a les vostres famílies que estic segur us presten el suport perquè sigueu protagonistes d’aquest acte”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà