Sant Antoni de Benaixeve: Mural col·laboratiu al voltant de l’acolliment familiar

CARTEL MURAL SAB

Dijous 23 de desembre, a les 11 hores, els membres del Consell Municipal d’Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve participaran en la realització d’un mural col·laboratiu al costat de xiquets i xiquetes de l’Entitat Multidisciplinària d’Atenció a la Família i la Infància (EMAFI). L’activitat es desenvoluparà al carrer Túria, 5, i estarà oberta a la participació dels xiquets i xiquetes que ho desitgen.

A través d’aquest mural col·laboratiu es pretén visibilitzar el dret de les xiquetes i els xiquets a tindre una família, alhora que es dona a conéixer el recurs de Famílies Acollidores.

L’acolliment familiar és una mesura de protecció temporal que proporciona un entorn familiar adequat a aquells xiquets, xiquetes i adolescents que, per diverses circumstàncies, manquen d’ell. Per a ells, este recurs suposa la plena participació en la vida familiar.

Els membres del Consell han preparat prèviament el disseny del mural amb l’artista Zarva Barroso, coordinador de la pintura. Per a això, han treballat sobre les famílies acollidores i els menors acollits en l’última de les seues sessions, que realitzen tots els divendres a la Casa de la Joventut del nostre municipi.

L’activitat està organitzada per EMAFI i Associació Quera, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, i subvencionada per la Generalitat Valenciana a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà