‘Benaguasil juga’, un programa amb activitats d’oci infantil i juvenil

cartel benaguasil

L’Ajuntament de Benaguasil posa en marxa el programa ‘Benaguasil Juga’, una iniciativa que donarà cabuda a les vesprades d’oci i temps lliure dels més xicotets i que facilitarà la corresponsabilitat en les famílies amb fills fins a 14 anys.

El programa donarà inici el divendres 18 de febrer en el Centre de la Joventut amb dues línies d’actuació.

D’una banda, l’obertura d’una Ludoteca Municipal l’objectiu de la qual és donar cobertura a les necessitats de corresponsabilitat familiar, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13hores en el Centre de la Joventut, així com en les vesprades dels divendres tallers i activitats dinàmiques dissenyades per a afavorir la creativitat, capacitat imaginativa, etc, dels xiquets. I per l’altre, els dissabtes en horari de 10 a 13 hores els menors podran gaudir d’una jornada tematizada de diversió cada setmana, com a màgia, circ, ciència, cuina, etc.

Les activitats, que s’emmarquen dins del Pla Corresponsables posat en marxa pel Ministeri d’Igualtat, estan obertes a la participació de les i els menors que ho desitgen, seran gratuïtes i en la seua gran majoria no és necessari inscriure’s prèviament.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament ajuda a les famílies ambfills de fins a 14 anys en les seues necessitats de conciliació i ofereix als xiquets i xiquetes activitats lúdiques adaptades a les seues necessitats i en les quals a més de divertir-se i passar-ho bé es relacionen amb altres xiquets.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà