La Mancomunitat celebra el Dia de la Salut Mental a Bétera

cartel betera

La Mancomunitat Camp de Túria treballa al costat de l’Ajuntament de Bétera en la celebració del Dia de la Salut Mental el 7 d’octubre en L’Albereda. Aquest matí ha tingut lloc la primera reunió de treball entre una delegació del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria (PRISMA), l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidora de Drets Socials i Joventut, María Segura.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha destacat “la importància de visibilitzar aquest dia, perquè amb accions com aquestes ajudem a moltes persones i a les seues famílies”. “És el nostre compromís millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Camp de Túria”, ha afegit.

L’objectiu de la cita era de dissenyar i organitzar de manera conjunta els actes que se celebraran per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental a Bétera, com ja ho va ser Riba-Roja fa ara 12 mesos, serà enguany l’encarregada de representar a tots els municipis de la comarca en la celebració d’aquesta data tan assenyalada.

Per a això, s’ha habilitat un espai en l’Albereda escultor Ramón Inglés en el qual durant tot el matí del divendres 7 d’octubre es commemorarà el Dia de la Salut Mental.

L’objectiu és congregar a organismes, associacions i a totes les persones de la comarca que ho desitgen i que se senten interessades en la Salut Mental per a participar en les activitats i expositors d’informació, conscienciació, visibilització i sensibilització que es preparen a aquest efecte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà