#25N: Programació de l’Eliana del 14 al 25 de novembre

programa25N

L’Ajuntament de l’Eliana amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la Dones el 25 de novembre, ha organitzat una sèrie d’actes que tenen com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre aquesta xacra social.

Les activitats donaran inici hui amb la xarrada en línia a càrrec de l’Institut Valencià de la Dona sobre l’impacte de la pornografia en les relacions afectiu-sexuals dels i les joves

Arrancant la setmana del 25N el Consistori llançarà una campanya contra els micromasclismes en les xarxes socials. La ciutadania podrà compartir situacions o vivències utilitzant l’etiqueta #StopMicromasclismes i etiquetant a @lelianagram, o bé, enviant un correu electrònic a igualtat@leliana.es.

El dijous 24 tindrà lloc a la biblioteca el contacontes ‘Arturo i Clementina’ les 17.30 hores. A més, la Biblioteca ha posat a la disposició de la ciutadania una guia de consulta amb material bibliogràfic sobre aquesta matèria.

El divendres 25 obrirà al matí amb la trobada dels centres educatius al Centre Sociocultural, on l’alumnat elianer assistirà a la clownferencia ‘Qui bé et vol et farà riure’.

Els actes seguiran a les 11.30 hores amb una marxa cívica contra la violència de gènere i masclista des de l’Auditori a l’Ajuntament, on es realitzarà la lectura pública del manifest.

Al migdia, l’emissora municipal Ràdio Túria oferirà, a partir de les 13 hores, un programa especial amb la participació de persones expertes en violència de gènere.

La programació tancarà a les 20 hores amb la ‘Nit Violeta’ i la presentació de la guia de recursos en matèria de violència de gènere, la concentració i lectura del manifest per part de les associacions de dones locals i la performance i actuació musical de l’agrupació vocal ‘Dissonants’ en la plaça del País Valencià. A més, s’il·luminarà de color violeta com en altres anys la façana d’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà