Programació de primavera per a la gent gran de l’Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana vol celebrar la benvinguda a la primavera amb les persones majors amb activitats que començaran aquest diumenge 26 de març amb un esmorzar de germanor. A partir de les 11 del matí la plaça del País Valencià acollirà a les celebracions del Dia Mundial de l’Aigua amb una actuació musical i sorpreses.

El dijous 13 d’abril, se celebrarà un esmorzar pasquer en Entrepins a les 11 del matí. Els participants hauran de portar l’esmorzar per a gaudir d’un matí en plena naturalesa amb jocs tradicionals.

L’àrea de Gent Gran ha disposat d’un autobús que eixirà des del mercat municipal a les 10 hores, no obstant això, els que desitgen acudir amb el seu vehicle hauran de desplaçar-se fins a la Pineda del final del carrer Albacete, o amb metro en la parada d’Entrepins.

El dilluns 17 s’organitzarà la visita a l’exposició ‘De la foscor a la llum’, la mostra de 73 peces de la Col·lecció Lladró d’autors valencians com Joan de Joanes, Juan Ribalta, Mariano Benlliure o Joaquín Sorolla.

L’eixida es realitzarà a les 9.30 hores des del mercat municipal i l’activitat tindrà un cost de 10 euros.

Per a tancar la programació especial de primavera el 24 d’abril l’Auditori acollirà l’acte inaugural del mes de la Gent Gran a les 19 hores i comptarà amb el concert de Javier Botella íntim: swing i boleros.

L’entrada serà gratuïta amb invitació a través d’Elientrada.es.

Les inscripcions per a participar de les activitats es poden fer en la Llar dels Jubilats, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Les places són limitades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà