Activitats per a la Gent Gran de l’Eliana de l’11 al 30 de juny

La programació per a la Gent Gran continua aquest mes de juny amb activitats que arranquenel diumenge 11, a les 10 del matí amb la Trobada de Boixets al passeig Secondo Baldín i que comptarà amb actuacions durant el matí en el marc de la IX Fira del Comerç d’estiu.

Dilluns 12 les activitats continuaran amb el taller ‘Iai@ connectat’, impulsat per la Conselleria d’Hisenda, en el qual rebran consells tecnològics per a estar al dia, sobre la banca i la signatura digital. La cita serà a les 17.30 hores al Centre Sociocultural. Les inscripcions poden realitzar-se al mateix centre de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Dimarts 20 tornarà ‘Rialles a la primavera’ a les 19 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural amb una nova representació a càrrec de les persones integrants del taller de teatre Activa’t Aula Gran.

Per a tancar el mes de juny, divendres 30 s’ha programat la visita a l’exposició ‘Sorolla a Roma’ al Palau dels Scala, per a descobrir les obres de l’època d’iniciació de l’artista. L’activitat, que es desenvoluparà durant el matí, eixirà a les 9 hores des del Mercat Municipal i tindrà un preu de 5 euros. Les inscripcions poden realitzar-se en la Llar dels Jubilats de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà