Els Serveis Socials de l’Eliana ixen al carrer

L’Ajuntament de l’Eliana està organitzant la jornada ‘Serveis Socials al Carrer’ amb l’objectiu de visibilitzar les prestacions i programes que conformen els Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica (SSAPB) i donar a conéixer el treball que fan per a garantir que totes les persones tinguen dret a aquest servei i al fet que el seu ús siga efectiu en condicions d’universalitat i inclusió.

Dijous 30,a les 12 hores, l’àrea presentarà oficialment la guia dels SSAPB, que recull en una única publicació accessible tota la informació sobre aquest tema i que, a més de ser distribuïda en paper, estarà disponible en la web municipal. La guia inclou el nou logotip de l’àrea en el qual dos braços i unes mans simbolitzen, al voltant d’una S, la protecció i cura. A més, s’ha vinculat un símbol i un color a cadascun dels serveis que es presten: servei d’acolliment, de promoció de l’autonomia, inclusió social, prevenció i intervenció amb famílies, acció comunitària, assessoria tècnica, unitat d’igualtat i equip multidisciplinari de violència, per a identificar i facilitar el seu reconeixement. Prèviament, es realitzarà un repartiment d’adhesius i fulls de mà informatius als comerços locals col·laboradors en la campanya.

Per part seua, divendres 31 des de les 11 del matí, arrancarà la jornada en la qual els SSAPB es traslladaran a la plaça del País Valencià per a acostar-se encara més a la ciutadania amb actuacions, ambientació musical i un vi d’honor per a les persones assistents. L’acte, en la cerca de la inclusió, comptarà a més amb un intèrpret de llengua de signes.

En paraules de la regidora de Polítiques Socials, Maria José Valenzuela, ‘som la porta d’entrada al sistema de protecció social, ja que tota la ciutadania necessitarà en algun moment de la seua vida alguna de les seues prestacions’. Per això, els serveis socials de l’Eliana fa anys que s’adapten als nous temps i necessitats des d’una visió més moderna, professional i inclusiva.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà