Torna el FestiJazz a Bétera del 10 al 18 de juny

CARTELL FESTIJAZZ 2023

Del dissabte 10 i fins al diumenge 18 de juny torna el FestiJazz a Bétera amb una programació de concerts gratuïts a l’aire lliure en els jardins de la Piscina Municipal, el passeig de l’Albereda i la Plaça Verdum.

Aquest dissabte a les 22:30 hores arranca la cinquena edició d’aquest festival amb l’actuació de Pepe Zaragoza 4et en la Plaça Verdum de Torre en Conill. Un treball solvent, sòlid, d’impecable factura creativa amb el qual deixarà clar que és un dels portents de la trompeta en l’escena del jazz valencià.

Li seguirà la Locomotora Jazz Band a les 20 hores el dia 16 en el Passeig de l’Albereda i el dia 17 en la Plaça Verdum de Torre en Conill. Una banda de Dixieland al més pur estil de Nova Orleans integrada per Manuel Díaz, Alberto Martínez, José Miguel Ramírez, Jorge García i José Antonio Oriola.

El divendres 16 a les 23 hores els jardins de la Piscina Municipal seran l’escenari on sonarà el jazz de la mà del veí de Bétera i inestimable saxofonista i mestre del jazz local, Ramón Cardo al costat de Cesc Adroher Trio. Al so elegant de Adroher se suma la potència rítmica del tàndem Boquera-St.Charles i la vitalitat de Ramón Cardo.

El dissabte 17 a les 23 hores també als jardins de la Piscina Municipal Jim Rotondi Quartet farà vibrar als assistents amb aquest gènere musical nascut a la fi del segle XIX. En l’actualitat, Rotondi realitza gires internacionals amb les seues formacions així com amb la Cargnegie Hall Jazz Band, l’Orquestra de Toshiko Akiyoshi i la formació One For All, amb Eric Alexander i Steve Davis.

El final del Festijazz arribarà el diumenge 18 a les 20 hores als Jardins de la Piscina Municipal amb Sant Andreu Jazz Band Feat que comptarà amb la presència d’Èlia Bastida i Edu Ferer dirigits per Joan Chamorro. Un passeig per la història del Jazz, recordant especialment temes que, en el seu moment, van gravar tres músics tan importants com Frank Sinatra, Stéphane Grappelli i Nina Simone.

Pequejazz

El dissabte 17 a les 19 hores als jardins de la Piscina Municipal es durà a terme el taller didàctic Estimúsica Jazz, una activitat familiar dirigida als més xicotets. Un taller que els permetrà viure, de manera divertida, el descobriment i l’experiència de la música jazz en família.

El diumenge 18 a les 12 hores el Passeig de l’Albereda acollirà el concert espectacle de ball La República del Swing on es recuperarà l’esperit de la música alegre i divertida, alhora que, elegant i romàntica dels inicis del jazz. Veu, ukelele, trompeta, guitarra, banjo, contrabaix i percussió amb la col·laboració de dos ballarins de swing i de claqué.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà