80 músics participaran en el Concurs de Clarinet de Llíria

Cartel III Concurso de clarinete

Un any més, S&M Music i la Regidoria d’Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament de Llíria, duen a terme una nova edició del Concurs Nacional de Clarinet ‘Llíria, Ciutat Creativa’, que es desenvoluparà en el Conservatori Professional de Música de la localitat al llarg d’este pròxim cap de setmana.

 El III Concurs Nacional de Clarinet de Llíria estarà acompanyat de dues actuacions musicals. La primera serà el dissabte 17 de juny, a les 19 hores, en la qual Luis Fernández Castelló, un dels joves clarinetistes més destacats del panorama nacional, acompanyat pel pianista Carlos Apellániz, oferirà un concert.

El diumenge 18, a les 18 hores, actuarà el solista internacional Jean-Michel Bertelli, amb la participació també de Carlos Apellániz, el clarinetista Miguel Torres i Javier Alamá a la bateria.

Esta tercera edició, segons explica el regidor d’Ensenyaments Artístics i de Ciutat Creativa UNESCO Paco García, “el certamen ha incrementat el nombre de persones participants, fins a les 80 inscripcions en les diferents categories d’aquest”.

García ha apuntat que Llíria “està convertint-se en un referent dels esdeveniments musicals, en diferents disciplines, on s’han realitzat des de trobades i classes magistrals amb grans professionals en diferents instruments, així com este certamen de clarinet o el prestigiós Concurs Internacional de Direcció d’Orquestra que se celebrarà el pròxim mes de juliol”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà