L’Eliana trau huit noves parcel·les en els horts socials de Mandor

huertos mandor

L’Ajuntament obri el procediment d’adjudicació per sorteig

L’Ajuntament de l’Eliana ha obert el procediment per a adjudicar mitjançant sorteig les autoritzacions per a l’aprofitament dels horts d’oci i ús social de Mandor Canonge.

En aquesta ocasió es tracta de les 8 parcel·les amb una superfície que oscil·la entre els 65 i els 84 metres quadrats cadascuna, i la concessió tindrà una duració de dos anys.

Amb aquesta acció el consistori busca des de 2010 fomentar l’agricultura ecològica d’autoconsum, com a via per a revalorar l’espai públic i donar resposta a una àmplia demanda social.

Els veïns interessats a participar podran presentar la instància de sol·licitud des de hui, dia 12, fins al pròxim 26 d’abril de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Com en ocasions anteriors, tindran prioritat les persones jubilades o en situació d’incapacitat, persones amb discapacitat i persones desocupades.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat als elianers a aprofitar aquest programa municipal pel qual creix l’interés any rere any i que promou hàbits de vida saludable, permet reconnectar amb la naturalesa i, alhora, ofereix una solució de consum sostenible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà