Benaguasil aposta pel ball per a dinamitzar els caps de setmana d’estiu

L’Ajuntament de Benaguasil ha organitzat ‘Benaguasil Balla’, una activitat a l’aire lliure per a amenitzar les nits estivals que busca guiar als veïns en els balls en línia, de saló i moltes més modalitats de ball.

El programa començarà aquest dissabte a les 22h en l’Avinguda de Montiel, i continuarà cada dissabte perquè els veïns de la localitat gaudisquen de les nits d’estiu sense haver d’eixir de Benaguasil.

Amb aquesta iniciativa, el Consistori busca millorar la qualitat de vida de la ciutadania, promovent a través de la música i el ball un estil de vida actiu i saludable. En aquest sentit des de l’Ajuntament han manifestat que “amb aquesta proposta volem oferir a les persones majors l’opció de gaudir de les nits d’estiu fent una de les coses que més els agrada, que és ballar”.

Aquesta proposta que, compta amb la col·laboració i participació de l’associació UDP, del grup de ball d’Emilio Arrué i de Asdami, s’engloba dins de les moltes accions promogudes per l’Ajuntament per a la dinamització del municipi, la revitalització de l’activitat comercial i per a oferir una oferta cultural i d’oci a la ciutadania.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà