Benaguasil assisteix a la jornada a Brussel·les per a avaluar el projecte Smart and Digital Agriculture

A més de Benaguasil i Bèlgica estan representats socis turcs i búlgars

Els regidors de l’Ajuntament de Benaguasil Stephane Soriano i Rubén Araque han assistit a Brussel·les a la tercera reunió del projecte Smart and Digital Agriculture (SDA),per a analitzar els avanços del projecte i concretar la recta final d’aquest.

El projecte europeu Smart and Digital Agriculture, finançat per la Comissió Europea a través del programa Erasmus +, fomenta activament impulsar la digitalització en el sector agrícola per a abordar els desafiaments actuals i futurs.A través de solucions innovadores, SDA cerca millorar l’eficiència, la sostenibilitat i la produccción d’aliments.

Al costat de Benaguasil, participen també en el projecte representants de Turquia, Bulgària, Bèlgica i Macedònia del Nord. Tots ells analitzaran en les reunions previstes els objectius del SDA per a donar suport a l’ocupació juvenil en el sector agrícola mitjançant plantes medicinals i aromàtiques amb alt valor en l’agricultura i disminuir l’emigració del camp a la ciutat.

Així mateix es reuniran amb responsables de les institucions europees per a discutir estratègies que involucren als joves en l’agricultura digital, un punt essencial per al futur sostenible del sector agrícola, i tendrán l’oportunitat de conéixer de prop les pràctiques agrícoles sostenibles dutes a terme per Lavender YourLif” com a representació de la indústria de cosmètics naturals a Bèlgica.

Aquesta experiència proporcionarà idees valuoses per a implementar solucions digitals en l’agricultura i un intercanvi de coneixements i de bones pràctiques sostenibles entre diferents països.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà