Benaguasil suma un nou projecte europeu amb Sulmona com a soci

Participaran 100 persones de tots dos municipis

L’Ajuntament de Benaguasil ha aconseguit quasi 20.000 euros per a dur a terme un nou projecte europeu de cooperació i construcció d’una ciutadania europea comuna a través de les diferències, tradicions i identitat del municipi de Camp de Túria i Sulmona (Itàlia).

Sota el lema ‘TRADITIONS2EU’, el projecte pretén ser una oportunitat per a donar a conéixer les tradicions culturals i gastronòmiques de tots dos municipis a través de joves i majors, per a crear una experiència intergeneracional i sensibilitzar sobre l’impacte de la UE en la vida quotidiana.

El projecte tindrà una duració de 12 mesos, durant els quals se celebraran dos esdeveniments que permetran a un total de 100 ciutadans, entre visitants i locals, participar en intercanvis que els permetran conéixer altres cultures i difondre la seua pròpia.

El regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, ha manifestat la seua satisfacció per aquest assoliment que “continua posicionant a Benaguasil com a referent en la captació i realització de Projectes Europeus per a acostar a la ciutadania totes les oportunitats que brinda la Unió Europea”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà