L’Eliana commemora el mig segle dels seus Jocs Esportius

El món esportiu local està de celebració, i és que en aquest 2023 els Jocs Esportius Vila de l’Eliana compleixen 50 anys de vida. Aquesta edició, en la qual s’espera una participació pròxima a 2000 persones, se celebrarà del 18 al 30 de juliol al Poliesportiu Municipal amb una combinació de les tradicionals competicions individuals i per equips per a totes les edats en variades disciplines i modalitats com a futbol, tennis, bàsquet, vòlei, pilota valenciana, frontenis, birles o jocs de taula.

La cita esportiva de referència i la més antiga de Camp del Túria i de la província de València, inclourà com en anys anteriors exhibicions de vòlei-platja i masterclass de balls urbans o d’entrenament funcional. La jornada inaugural comptarà amb la desfilada dels clubs esportius de la localitat, amb un espectacle acrobàtic creat per a l’ocasió i amb l’encesa de la flama olímpica de la mà de l’atleta elianera i ex regidora d’Esports, Concha Montaner.

A més, l’Ajuntament ha inclòs en aquesta quinzena actes de divulgació esportiva-cultural amb presentacions de llibres i la tradicional Miniolimpiada d’Atletisme. El plat fort de programació arribarà amb la XXXIX 10K Volta a Peu, un referent en el circuit de carreres populars de la Diputació de València, que se celebrarà dissabte 29.

El període d’inscripció estarà obert fins divendres que ve 14 en el Poliesportiu, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. El matí de l’últim dia també estaran obertes les inscripcions de 10 a 13 hores. Per a més informació les persones interessades poden contactar a través del telèfon 674 348 834 o del correu electrònic jocsesportiusleliana@gmail.com.

L’edil d’Esports, Vicente Zamora, ha recordat l’esforç especial que ha realitzat l’Ajuntament per a aquesta efemèrides en el qual ha renovat el material esportiu, i ha invertit en arbitratges federatius, en servei mèdic i de seguretat, avituallament líquid durant tots els dies, en millors trofeus i, fins i tot, en tècnics titulats per a un millor control i desenvolupament de les competicions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà