L’Escola d’Adults de l’Eliana obrirà el període d’inscripció el 4 de setembre

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de l’Eliana (EPA) obrirà del 4 al 14 de setembre el període ordinari d’admissió i inscripció per al curs 2023/2024, que arrancarà dilluns que ve 18 de setembre.

Com altres anys, l’Oferta Educativa estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectura, Educació de Base i GES), cursos de preparació als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d’Educació Secundària i idiomes (Valencià i Castellà dels nivells A1/A2, B1, B2, C1, C2 i Conversa i Espanyol per a Estrangers en els nivells A1, A2, B1 i Conversa).

La proposta formativa es completarà amb cursos i tallers de memòria activa, d’anglés, de lectura compartida i de competències digitals bàsiques, així com visites culturals, eixides guiades, teatre, conferències o cinema. Tot això amb l’objectiu d’orientar i preparar a la població adulta per a viure el temps d’oci d’una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives en àrees com l’intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, la salut, benestar i l’envelliment actiu o l’ecologia.

Les persones interessades en algun dels cursos han d’acudir presencialment per a formalitzar la matrícula dilluns o dimecres de 10 a 13 hores, o bé, en horari de vesprada dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. En tot cas serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d’inscripció en les oficines del Centre de Formació.

Per a més informació sobre horaris i oferta de cursos, els interessats poden contactar amb el telèfon 96 275 80 30 (extensió 519), o a través de l’adreça de correu electrònic fpa@leliana.es. Al llarg del curs l’horari d’atenció, informació i matrícula serà els dilluns de 19 a 20 hores, els dimarts de 12 a 13, els dijous de 17 a 18 i els divendres de 10 a 11 hores.

L’edil de Polítiques de Formació, Eva Santafé, ha recordat que la formació en l’etapa adulta és crucial per a aquells veïns i veïnes que desitgen adquirir, actualitzar o ampliar els seus coneixements i habilitats, tant per al seu desenvolupament personal com per al de caràcter professional.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà