Benaguasil dona inici a les festes patronals

Galeria 8 Fotos

Centenars de veïns van omplir la plaça per a gaudir de la presentació

Benaguasil ha iniciat les festes patronals amb la presentació de la Reina de les Festes, la jove Ahinara Vila Bochons, i la seua Cort d’Honor, així com del Clavari Major de Sant Lluís Gonzaga, Jorge Rastrero Tortajada i els festers.

L’acte va començar a l’Ajuntament, on la corporació municipal va rebre a les joves per a celebrar el ple en el qual es va oficialitzar el nomenament de les festeres i els lluïsos. Una vegada realitzat l’acte protocol·lari, la comitiva es va dirigir a la plaça per a celebrar l’emotiu acte de la presentació. Allí, i abrigallats per familiars i amics, així com representants d’associacions, falles, clavaries i les autoritats municipals, van pujar a l’escenari la Reina de 2022, Claudia Collado Peris i el Lluis Major Miguel Ángel Civera.

Després dels parlaments de tots dos per a acomiadar-se del càrrec va arribar el moment més esperat de la nit, la imposició de la corona que distingeix a Ahinara com a màxima representant de les festes de Benaguasil.

Després d’això la nova reina va imposar la caramba a les joves que l’acompanyaran durant tot el seu regnat, finalitzant l’acte els discursos de la mantenidora de l’acte, la periodista Noelia Chisbert i de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.

La presentació dona inici a un extens programa festiu en el qual la Regidoria ha previst diferents actes i activitats per a tots els públics. Activitats musicals i culturals a més de les pròpiament religioses podran gaudir-se fins al dia 24 de setembre que culminaran els actes en honor a la Patrona la Verge de Montiel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà