Els Cicles de Cinema compleixen 10 anys a l’Eliana

El programa cultural Cicles de Cinema de l’Eliana, compostos pel Cinefórum dels Clàssics del cinematògraf, el Cinema dels diumenges i Llibres en pantalla, compleixen enguany una dècada de vida.

La programació d’aquesta nova temporada 2023/2024 donarà principi amb ‘The Wonder’ aquest mateix diumenge, 24 de setembre, que com cada últim de mes projecta Llibres en Pantalla. Enguany, a més, el Club de Lectura de l’Eliana compleix 20 anys i ha preparat interessants i noves propostes com ‘La mujer del espía’, ‘Living’ o ‘Bullet train’.

Per part seua, el programa degà dels clàssics, que té lloc cada dimecres, arrancarà aquesta desena edició el dia 27 amb ‘Un rey en Nueva York’ de Charles Chaplin i continuarà fins el mes vinent de juny amb cites com ‘El cantor de jazz’, primer film sonor, ‘De repente el último verano’ protagonitzada per Elizabeth Taylor o l’adaptació de la novel·la premi d’un Pulitzer ‘Matar a un ruiseñor’.

El cicle dels diumenges tornarà diumenge 1 d’octubre amb la pel·lícula italiana ‘Sacco i Vanzetti’, a la qual li seguiran ‘Cría cuervos’ de Carlos Saura o ‘Malas calles’ de Martin Scorsese.

El primer edil, Salva Torrent, ha ressaltat que s’han recuperat nivells d’assistència pre-pandèmia i ha posat en valor el bon acolliment i la participació d’un públic en aquests cicles que valora, especialment, els col·loquis posteriors amb experts i crítics de cinema.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà